Céginformáció

 
Elérhetőség
Székhely: 1033 Budapest, Reviczky ezredes u. 22.
Telefon: +36 1 45 33 500
Web:
E-mail: magnetcom@magnetcom.hu
Jordán Judit ügyvezető igazgató
Telefon: 06-30/266-4207
E-mail: jordan.judit@magnetcom.hu
Polgárné Beringer Krisztina irodavezető
Telefon: 06-20/960-6915, 06-1/453-3500

A MagNetCom Távközlési Beruházó és Szolgáltató Kft-t az építőiparban, a nagyberuházások területén évek óta sikeresen működő három gazdasági társaság és két magánszemély alapította 2004-ben.

A megelőző piackutatások megerősítették az alapítók elképzelését, miszerint a felgyorsult gazdasági-, műszaki fejlődés, a globalizáció korábban ismeretlen kihívások elé állítja a gazdaság szereplőit. A vállalkozások hosszú távú piaci sikere már csak a legújabb műszaki fejlesztések alkalmazásával és szakmai területükön legjobb szakemberek bevonásával biztosítható. Az ilyen mértékű technológia- és humán erőforrás akkumulálására azonban csak a legnagyobb tőkeerejű, főként multinacionális vállalatoknak van lehetősége. Ugyanakkor gazdasági megfontolásból ezek a cégek is gyakran vesznek igénybe külső erőforrásokat (outsourcing).

Piacra lépésünk célja az, hogy magasan kvalifikált munkatársaink tudását, az alapító tulajdonosok szerteágazó szakmai kompetenciáját felhasználva olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek a távközlés, az informatika és a biztonságtechnika területén, amelynek segítségével - fő tevékenységükre összpontosítva - sikeresen valósítják meg elképzeléseiket.

Cégünk a távközlési- és rendszerintegrációs piac egyik vezető vállalatával, az Invitech Megoldások Zrt.-vel kialakított partneri együttműködése lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleink számára teljeskörű távközlési és informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújthassunk.